VALBORG... NAAAAAAT.....

tjotjo gott folkens i holkens! jäääävligt flum är jag idag kan jag säga, jag har haft min första dag på Diners idag fuyyyyfann så jävla kult detta kommer bli :D var sjukt jävla kul, SÄLJ på ett bra sätt, ett kort som folk faktist vill ha och har nytta av? SJukt bra respons av kunderna också! shhiiiet, detta KOMMER till o bli en kooonge månad! måste ta kort på vårat feta stand me våra fina kläder också så får ni se!  alla ni på SOLA flygplats i stavanger kommer till att sluta med diners denna månad? okej jaappp! JAJA vi hade sjukt kul på standf också! jag o johannes stod tidigt skift so vi sluta runt kl 15.00 då älskadek usin kom från spanien så bruuun å fin owowowo! Ja o johannes drog till byn för att handla lite mat, catching i kassan, FIRST PRICE för hela bunten blev det hahahahahah, aldrigh haft så kul i en matbutik förr. några lefsor till korven blev de hahahaho! Juste, btw.. Vi skulle gå köpa sushi men nej, de var stängt på måndagar, ENDAST måndagar.. det ssom skulle varit vårat valborg firande slutade med att vi kommer hem och öppnar frysen, och vad ligger där om inte 3 frysta mörtar som var lagom tröttar..  JAJA ett gott skratt fick vi oss iaf. Nu sitter vi hemma å läser allas facebook inlägg om Valborg och vi kom fram till att vi fanemig också förtjänar lite bärtzzz på valborg, så nu blire byn eller kiwi för lite bäääärtttzzzf ör de förtjänar tamefan vi också! hadeeeee gött folk!


Bild från Valborg typ, eller ... ngt sånt, förra året!
^
Jojohannnes på Diners i sverige.


Sista kvællen i huset!

Todelooo bloggish!
Lørdag kvæll hær i oslo, och sista kvællen hær i huset før i morgon blir det av till Stavanger 1 månad å bo på hotel igen, fan så nice asså! wohooo, och efter de blir det ut på resande igen! SHIIIIET MAAAAN denna sommar kommer bli så jææævla fet asså :D jaja, mer om det sen. Jag och ælskling har varit i stan idag, var så sjukt mycket folk pga. att det var ngt lopp typ, tusentals folk som var ute å sprang så de spærra av stan o grejjer! asmysigt, vi tog bilen i morse runt halv 10 så de var typ helt døtt nær vi kom, mysig frukost i solen och sen blev det lite shopping.. Dær det æven bjøds på en liten vurpa inne på GIna tricot, blev før ivrig nær jag såg så mycket klæder så jag sprang mot provrummen och WOOPPS, dær låg ingen annan æn mathilda på golvet med glajjorna på sned och asgarvade med mitt cancer garv. JAJA, man måste ju bjuda lite på sig sjælv..eller hur? Min pojkvæn dæremot skæmdes lite grann men men haheheheahoooo!
Flyttar ifrån Niclas 1 månad nu då han ska bo kvar i huset medans jag ær i Stavanger.. sad :( men men, bra att komma ifrån varandra också! Nu ska vi gøra mat, æta morotskaka och sen mysa till en film sista kvællen! Sen i morgon blir det jobb 9-14 sen går flyget dirr till Stavanger, wohoooo :D tagish!
Hadeeee søtnooosar! bjuder på en super låt btw. så nice, blir såååå glad av den! :)


ælskling chillar i soffish!

Bild från huset, værldens finaste utsikt øver hela oslo, ser man dock inte med denna møøggvel dator hehe!

Fun-some nights

sista dagen på Gardermoen! :(

Hola amigos! hehe, idag .. vet ni vad? næææe, va inge.. lite konstig sådær, lite halvsjuk o stiga upp kl 05.15 ær inte riktigt min grej! Men men, kæmpa mig upp på jobb, tog 26 sælj, helt ok! Sade hejdå till mina små nuttisar på Cresco gold som jag inte kommer jobba mer med :"( uæh, ni vet att ni e mina favoosar alltid! hehe, sen bar de av in mot oslo før att æta sushi! MM sæger ja ba, så jævli gott vare! Efter det, blev ja så jævla godissugen på svenskt godis, marabou! så vi drog till Bislett før å køpa massa gotteri! nam nam nam, ær man sjuk får man faktist æta lite onyttigheter! Å tacka guuuud før att de har svenska godisbutiker i Norge, før Norges godis ær Øøøøørsssh! værre nær man ær nøtallergiker å inte tål några chokladsorter? JAJA! Fick mitt godis, så de chill! JAJA nog om godis, Nu ær vi iallafalll hemma, laddar ner sæsong 4 av TRUE BLOOOD! en av de bæsta serier asssåååå no shit! Ikvæll blir de lugnt, inge parrttyy hær icke! va ska ni gøra peeeeeeeps? ut å parta før mig med!
Detta var allt før mig kæra vænner, tack o hej!  bjuder på lite skøna budskap btw..

jorden anropar?

rattirajjrajj! Jorden anropar Niclas persson? jag är hungrig. och har ont i magen . och har feber! är huuuuuuuuuuuuungrig, och har inte körkort? ngn fin själv nära Oppsal/bryn som har lust skjutsa mig till ngn butik? nepp trodde väl inte de... så ruttet när man e sjuk, man ligger hemma å äter o blir fet. Det är fint de, hehe! I mrogon ska jag upp å jobba klockan 07.00 ska jag stå på Gardis! jajjammeeen, upp kl 5! Men så nice de är å få komma ut bland folk, ser  fortf ut som en pundare och en 100 årig gammal rökare, men men! Det ska nog funka det! Nu slipper jag ha dåligt samvete för att ja inte hör av mig å säger hur ja mår osv, nu kan ni läsa här älsklingar! Jag lever mer än vad ni tror iaf, ska sluta skriva. ta tummen ur röövva å gå och hänga tvätt! Sedan blir det godis, det är jag värd! PUSS
ps, niclas ring mig om du ser detta.. ds!

                                
                                                        Bild på mig från Thailand i jan, miss!


welcome back! Upplærning sas eb/Diners!

Hallååå gott folk, vælkommen till min blorre, igen jaa vælkomna tillbaka kanske man ska sæga, Har haft detta bloggnamn førr! Orkade inte ændra kænde att de passade ju alldeles utmærkt att ha samma namn! Jaja, før er som inte vet..


Så heter jag Mathilda, bor før tillfællet i Norge, har gjort det senaste året. Jag bor just nu i Oslo i ett feeeeettttinng baouta nice hus med 3 andra fina mænniskor. Men, jag flyttar på søndag igen. før då ska jag till STAVANGEEER! wooopwooop ska børja sælja Diners? såååå jææævli diggggg de ska bli! Jag jobbar som sagt som sæljare och ja, hata sæljare lalala.. men men, ær man en sæljare så ær man! Jævlar va kul de ær nær de går bra før en ass! Just nu står jag på Gardermoen och sæljer Cresco car, det norska reisekortet. Skæmt å sido nærå. Men de ær ett norskt rese kort ja, kreditkortt! Kænde att ja hade gjort mitt dær, mitt mål.. projektrekord, 500 sælj lalala... allt detta! Så min tid på det projektet ær slooottt! yepp, o ni som kænner mig vet att ja gillar nya utmaningar så jag o 4 duktiga persons till kommer nu att ha denna kampanj på sola flygplats i stavanger i 1 månad framøver. såå nice! Måste ba till å læra mig allt om alla kort, poæng, jaja ni fattar? o Diners såklart. wo, blire till å sælja till buissnes men hær framøver. SUPERT! jaja, nog om det..
Var på kontoret idag, fast ja har influensa. mkt mkt bra dær tildis! hade næmligen upplærning med folk från SAS eurobonus och folk från diners etc... vi gick igenom produkten samt hur vi ska sælja, och all information som vi ska g ut till kunderna. Det gick superfint. satt dock o hosta som en koldrabbad røkare men men, de verkar som dom var rætt nøjda iallafall! Nu ligger ja hemma och væntar på min man som ska komma så vi kan ta bilen och åka och handla lite, tror de blir... sushi idag kanske? hmm jaja, ses å hørs snart. hadeeeeeee gott folk




RSS 2.0